Trick Asap Rokok Yang Best

1444   //   

Merokok membahayakan kesihatan.. tapi apa kata kita usya-usya sikit trick yang best pasal asap rokok ni. Untuk Smokers saja. Yang belum penah merokok tu jangan gatai2 nak try ok?

Sebelum korang teruskan, INGAT! MEROKOK TU BAHAYA...



Teruskan juga kalau dah hati kering :)




Basic Ring
Biasa dah orang buat yang ni.




Heart Of Green
Agak susah nak buat. Korang kena duk kat tempat yang tenang ( jamban ).




Double Rings
Macam O biasa jugak cuma korang kena hembus dua kali dan pastikan O tu kuar dua2 terus.




France Inhale
Buka mulut korang yang penuh dgn asap tu dan biarkan asap tu keluar sendiri sambil korang sedut plak guna hidung.



Ghost inhale
Trick yang ganas dan bahaya sbb korang perlu sedut asap sedalamnya, kumpulkan dan hembus kesemuanya dengan pantas. Segumpal awan akan terbentuk.




Cup Of Joe
Trick berkaitan sains ni.. korang kena sejukkan mug dalam freezer selama 5-10 minit dan hembuskan asap ke dalam mug slowly, mug yang sejuk tu akan membentuk gumpalan asap sejuk dalam mug dan membuatkan asap menjadi berat.




smoke Bubble
Jom main sabun... hembus asap korang tu macam korang tiup untuk main buih macam biasa. Yang bezanya angin yang korang tiup tu ada asap je.












Suka Artikel Ni? Bagi Bintang ~



Sebarang komen adalah dialu-alukan untuk artikel ini tetapi tertakluk kepada panduan dan polisi yang telah ditetapkan. Hormati pendapat atau pandangan rakan-rakan lain dan jika maklumat yang disampaikan di dalam artikel tidak tepat atau menyinggung mana-mana pihak, sila hubungi kami. TK.