Ayat Pasrah Seorang Kekasih

12549 Sukakan ini.   //   




Maafkan saya kerana selama ni saya ingat saya telah membahagiakan awak. membuat awak ketawa dan tersenyum. membuatkan awak gembira. rupa-rupanya kehadiran saya adalah suatu duka. sengsara yang mengundang sehingga menyebabkan hati awak hancur.

Tapi saya nak awak tau...awaklah perkara yang terbaik pernah berlaku dalam hidup saya. terima kasih kerana memberi peluang kepada saya untuk menyayangi dan disayangi walaupun di pihak awak hanya kedukaan. terima kasih atas persahabatan yang awak hulurkan.

saya sayangkan awak untuk hari ini, semalam, esok dan hari-hari yang seterusnya sampai menutup mata..







  • KOMEN ( 13 )
  • KOMEN FB
  • Blogger
  • Panas

KOMEN ( 13 )


    0
    1 Afiq   (12/Jul/2011 1:27 PM)
    nsib baek la aku x pyh pkai ayt2 ni lg...
    kih3... hu2


    1
    2 fiesyah   (19/Apr/2012 7:30 PM)
    aku tgh tension mmikirkan hbngan aku dgn dia ni akn jd mcm mana plakkk....


    0
    3 firedauz   (19/Apr/2012 9:52 PM)
    nothing to be worry about.. just let him go..
    klau dy dtg cari balik, baru dy tau erti setia.


    1
    4 Mr F   (25/Sep/2012 7:18 AM)
    sy ade sorang awek n sy sgt syg kat dy n kami dah rancang nak bertunang x lame lg. tp dlm mase yg same, ex sy still lg ganggu hidup sy n sy terpakse berpura2 masih berkawan dgnnye sbb sy xnak dy lakukan something kat diri dy sndiri.. dia slalu ckp yg dia still sygkan sy n mnta maaf atas ape yg dy dh lakukan dulu yg buatkan kami clash. sy cadang nak berterus terang yg sy xboleh terima dy lg tp risau..


    0
    5 lover   (15/Oct/2012 10:48 PM)
    asalkan di satu saat dulu, di hati pernah ada kasih yg ikhlas walau cuma secalit pun,itu bahagia kan.walaupun bkn utk selamanya, walau sesaat cukuplah.. utk hrapan yg dia akn bahagia satu hari nanti.. sbb mmg tu yg kita inginkan..kebahagiaannya. ^^v


    0
    6 lover:)   (16/Oct/2012 2:31 PM)
    lelaki klau jeles.., sweet sangat..
    pompuan klau jeles.... bergegar dunia dibuatnya. haaahahah


    0
    7 Chenta   (21/Oct/2012 2:07 PM)
    hmm jeles tanda sayang...selagi dia jeles berasa legalah... apabila dia xjeles lg...hmm hai2 bye2.. :)


    0
    8 firedauz   (25/Oct/2012 3:35 PM)
    Hati pompuan ni susah nak faham... korek


    0
    9 somewhere   (29/Oct/2012 9:25 AM)
    simple.. klu dia bkn hak kita, then dia mmg bkn utk kita, lbih2 lg soal hati.. mcm mn nk capai bnda yg ada d tgn org lain, hdup in bkn utk mgancurkn hdup org lain.. its simple like that.. ^_^


    0
    10 tunku najihah   (21/Dec/2012 3:48 PM)
    lelaki ni suker sangat nak hancur kan hati owang
    lagi lagi awek nyer >(


    0
    11 hazlee   (23/Feb/2013 11:59 PM)
    saya telah diabaikan ...kerana dye tdak mmbhgikn masa untk sye ..

    adakh itu slh sye...lau bole saye xnk break gn dye ..tp dye hmm ntahlha .

    :'(

    1-10 11-12
Name *:
Email:
Code *:

KOMEN FB

TUAN TANAH

Request