Ayat Pasrah Seorang Kekasih

16737   //   

 

Maafkan saya kerana selama ni saya ingat saya telah membahagiakan awak. membuat awak ketawa dan tersenyum. membuatkan awak gembira. rupa-rupanya kehadiran saya adalah suatu duka. sengsara yang mengundang sehingga menyebabkan hati awak hancur.

Tapi saya nak awak tau...awaklah perkara yang terbaik pernah berlaku dalam hidup saya. terima kasih kerana memberi peluang kepada saya untuk menyayangi dan disayangi walaupun di pihak awak hanya kedukaan. terima kasih atas persahabatan yang awak hulurkan.

saya sayangkan awak untuk hari ini, semalam, esok dan hari-hari yang seterusnya sampai menutup mata..

 


Suka Artikel Ni? Bagi Bintang ~



    avatar
    1 Afiq • 1:27 PM, 12/Jul/2011
    nsib baek la aku x pyh pkai ayt2 ni lg...
    kih3... hu2

    avatar
    2 fiesyah • 7:30 PM, 19/Apr/2012
    aku tgh tension mmikirkan hbngan aku dgn dia ni akn jd mcm mana plakkk....

    avatar
    3 firedauz • 9:52 PM, 19/Apr/2012
    nothing to be worry about.. just let him go..
    klau dy dtg cari balik, baru dy tau erti setia.

    avatar
    4 Mr F • 7:18 AM, 25/Sep/2012
    sy ade sorang awek n sy sgt syg kat dy n kami dah rancang nak bertunang x lame lg. tp dlm mase yg same, ex sy still lg ganggu hidup sy n sy terpakse berpura2 masih berkawan dgnnye sbb sy xnak dy lakukan something kat diri dy sndiri.. dia slalu ckp yg dia still sygkan sy n mnta maaf atas ape yg dy dh lakukan dulu yg buatkan kami clash. sy cadang nak berterus terang yg sy xboleh terima dy lg tp risau..

    avatar
    5 lover • 10:48 PM, 15/Oct/2012
    asalkan di satu saat dulu, di hati pernah ada kasih yg ikhlas walau cuma secalit pun,itu bahagia kan.walaupun bkn utk selamanya, walau sesaat cukuplah.. utk hrapan yg dia akn bahagia satu hari nanti.. sbb mmg tu yg kita inginkan..kebahagiaannya. ^^v

    avatar
    6 lover:) • 2:31 PM, 16/Oct/2012
    lelaki klau jeles.., sweet sangat..
    pompuan klau jeles.... bergegar dunia dibuatnya. haaahahah
    1-5 6-10 11-13
Sebarang komen adalah dialu-alukan untuk artikel ini tetapi tertakluk kepada panduan dan polisi yang telah ditetapkan. Hormati pendapat atau pandangan rakan-rakan lain dan jika maklumat yang disampaikan di dalam artikel tidak tepat atau menyinggung mana-mana pihak, sila hubungi kami. TK.

Komen Anda Di Sini

avatar